בליטה

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

19/12/2006 | 11:36 | מאת: דנה

ד"ר שלום, יש לי שנים מעין בליטה על החניכיים העליונות ממש ממש למעלה. היא תמיד כאבה לי כשלחצתי עליה בייחוד הרגשתי לחץ על השן שמתחתיה אך חיינו יחדיו בשלום... לאחרונה התחלתי לחוש כאבים ממנה, גם, רק כשמפעילים עליה לחץ, כשנוגעים בה או באיזור שלה, מתחתיה למשל או בצדדים. קורה אני נוגעת בפנים, מתחת לאף וזה מכאיב לי. מה זה לדעתך ומה עליי לעשות? תודה!! דנה

15/01/2007 | 22:58 | מאת:

דנה שלום, קשה לי לדעת מה מהות הבליטה בלי לבדוק אותה אך יתכן והמקור דלקתי. ממליץ לך ללכת לבדיקה וייעוץ אצל רופא מומחה לחניכיים.