דלקת כרונית מעל שיניים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

10/12/2006 | 11:11 | מאת: טלי

יש לי דלקת כרונית מעל 4 השיניים הטוחנות, כולן עברו השנה חידוש טיפול שורש אולם ללא הועיל. צד ימין כואב יותר מצד שמאל ורופא פה ולסת אמר שהוא רואה שם בצילום דלקת בעצם. הוא הציע לשים סד. אך זה לא פותר את הבעיה מהיסוד, ובלילה הדבר גורם לי לדפיקות מואצות. כיצד אפשר להתמודד עם הדלקת בעצם? האם הפתרון לעקור את השיניים? המצב נמשך כבר הרבה זמן והוא בלתי נסבל. תודה מראש על התגובה

15/01/2007 | 22:43 | מאת:

טלי שלום, ממליץ לך לקחת את צילומי הרנטגן שלפני הטיפולי-שורש ואחרי הטיפולי-שורש ולגשת למומחה לטיפולי-שורש (אנדודונט) לבדיקה וייעוץ.