פיתרון לבעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  בעיות וטיפולי חניכיים

04/12/2006 | 09:58 | מאת: ניב

מצאתי אתר שיכול לעזור לכם לפתור את הבעיה ללא התערבות רפואית http://gum.eyalcohen.com לי זה מאד עזר - וגם לאנשים אחרים שאני מכיר. מומלץ בחום

15/01/2007 | 22:36 | מאת:

ניב שלום, קראתי את הספר והוא לא מטפל בבעייה העיקרית של מחלת החניכיים: חיידקים. זו מחלה זיהומית קודם כל. זה הגורם הראשוני והחשוב ביותר!! ולכן, הטיפולים הראשוניים כוללים: הדרכה להגיינה אורלית, סילוק אבנית ושאריות מזון ופלאק. ולאחר תקופה אנו בודקים את המתרפא שוב כדי לדעת אם הוא מטפל טוב ועד כמה הדלקת עברה. ורק אז אנו מקבלים החלטות לגבי המשך הטיפול: החל מטיפולי שיננית סדירים (תחזוקה) וכלה בטיפולים כירורגיים להחזרת התמיכה של השן ולצמצום הנזקים שנעשו. בכל מקרה, מתרפא שאינו מעוניין בטיפולים כירורגיים- לעולם לא יקבל אותם ויופנה לתחזוקה.