כאבים בשן טוחנת שעברה טיפול שורש וכתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

22/09/2016 | 21:56 | מאת: אופיקה קורן

שלום רב, בעקבות סדק ושבירת השן, בוצע לפני כעשרה חודשים טיפול שורש וכתר. מאז היתה קיימת לעיתים רגישות במקום בזמן לעיסה. כעת יש כבר מספר ימים כאבים חזקים מאוד, צילום השן לא הראה בעיה. מטופלת בזטו מאתמול ואין הטבה. עוצמת הכאב משתנה בלי קשר לחום וקור בפה. הרופא מעוניין לבצע סיטי מחר במידה ולא תהיה הטבה עם אנטיביוטיקה. גרה בחול והטיפול נעשה כאן. האם העובדה שהאנטיביוטיקה לא משפרת את המצב הינה סימן לאיבוד השן? המצריכה עקירה ושתל? תודה מראש

05/10/2016 | 09:48 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאופיקה, קשה לאבחן בהתכתבות. יתכן שהבעיה נגרמת מסדק בשורש שאינו נראה בצילום. אם הכאב חזק ומתמשך כנראה שהפתרון הינו עקירה

מנהל פורום טיפולי שיניים