דלקת בשורש שן עם כתר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

10/09/2016 | 22:46 | מאת: צבי

אני בן 59 ויש לי כתר של כ-10 שנים בשן טוחנת תחתונה 46 , כעת צילום מעיד על דלקת. מה האלטרנטיבות לטיפול ? האם חייבים להוריד את הכתר או יש אלורנטיבה?

13/09/2016 | 12:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

לצבי, אם התהליך הדלקתי אינו נרחב ואין נפיחות או כאבים עדיף להשאיר את השן למעקב בלבד

15/09/2016 | 20:26 | מאת: צבי

אכן היתה דלקת ומוגלה לפני כשבועיים לקחתי אנטיביוטיקה וזה עבר וכרגע אין בעיה. כבר קרה בעבר שהיתה נפיחות וכאבים באותה שן אבל אחרי מספר ימים עבר לתקופות ארוכות. במצב זה האם אתה מציע להישאר במעקב או לנקוט בפעולה אחרת ואם כן מה היית מציע? בתודה מראש

מנהל פורום טיפולי שיניים