חידוש טיפול שורש או עקירה?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

05/08/2016 | 23:47 | מאת: תומר

שלום, השן הקדמית שלי עברה טיפול שורש לפני יותר מ12 שנים,ולאחרונה התחילה לכאוב,ניגשתי לרופא השיניים שלי,והוא אמר שהשן סדוקה ויש צורך בעקירה וגשר, לאחר בירורים הבנתי שניתן להציל את השן באמצעות אונדודונט מומחה,ניגשתי לאבחון אצל אונדודונט ונאמר לי שאכן ניתן אבל עם סיכויי הצלחה של 50%,ובעלות טיפול לא זולה בכלל.. כמובן שלאותו מומחה יש אינטרס להציג את המצב כך כי זו פרנסתו.... אז כך שאני די מבולבל ורוצה לקבל חוות דעת מקצועית וכנה על דעתכם,והאם החידוש מחזיק מספיק זמן שבעצם הופך את כל העניין לכדאי, אשמח לתשובה, בברכה, תומר.

08/08/2016 | 17:44 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתומר, אם אינך נותן אמון ברופא אל תטופל על ידו. לעצם השאלה אכן יש פה דילמה; מצד אחד חבל לאבד את השן ומאידך עלות הטיפול גבוהה ותחזית ההצלחה בינונית. שווה לפנות לאנדודונט נוסף

מנהל פורום טיפולי שיניים