השתלת שן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

04/07/2016 | 17:50 | מאת: משה

אהלן דוקטור,רציתי לדעת מהו הסדר פעולות בהשתלת שן? היתי פעם אחת לפני שלושה חודשים החדירו לי בורג לחניכים ועכשיו קבעו לי תור לשיקום. השאלה שלי מה הולכים לעשות לי בשיקום? האם שוב אצטרך הרדמה וכדורים? והאם שוב לא אוכל לאכול כמה שעות ולשתות אלכוהול במשך שבוע ימים?

05/07/2016 | 18:09 | מאת: ד"ר אילן לוי

למשה, בגדול קיימות שתי אפשרויות. האחת - לאחר שהשתל הוכנס הוא כוסה בחניכיים. אם זה המצב, אתה רואה במקום רק חניכיים. במקרה כזה יש צורך במתן הרדמה מקומית כדי לחשוף את השתל. השנייה - כאשר השתל הוכנס הושארה כיפת ריפוי מתכתית, ואז אתה רואה את כיפת הריפוי. במקרה זה ניתן להמשיך בשיקום ואין צורך בהרדמה.

מנהל פורום טיפולי שיניים