מדידה ראשונה לגשר קבוע בלסת עליונה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/06/2016 | 17:22 | מאת: סיגל

שלום, יש לי 17 שתלים. השלמתי ביצוע בלסת התחתונה. אני בבעיה גדולה בלסת העליונה. יש לי שם 9 שתלים ובמדידה הראשונה לגשר הקבוע שנעשתה אתמול, לא יכולתי לעצור את רפלקס ההקאה כשהכף הוכנסה עם הפלסטלינה שאמורה להתקשות. הרופא חיבר 9 ברגים ארוכים לשתלים והייתי צריכה להישאר עם זה כ 15 דקות. בשל ההקאות והלחץ אליו נכנסתי הפעולה נכשלה כי בנסיון לחלץ את הברגים והכף, הפלסטלינה הזו נשברה. צריכים הכל מחדש. אך אני לא מסוגלת לעבור זאת שוב. מה עושים??? אין עוד דרך לעשות זאת בטכנולוגיה המתקדמת של היום??? איך עושים מדידה לגשר קבוע בלי לעבור את הסיוט הזה? יש רק דרך אחת? תודה

21/06/2016 | 17:01 | מאת: ד"ר אילן לוי

לסיגל, ההתמודדות עם רפלקס ההקאה היא אכן בעייתית. יש לנסות טכניקה של הרפייה. יש לגרגר במי קרח. ולהגיע לטיפול עם בטן ריקה

מנהל פורום טיפולי שיניים