כאבים לאחר מדידות כתר לשתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/05/2016 | 16:45 | מאת: יובב

עשיתי שני שתלים בלשת התחתונה לפני חצי שנה. הניתוח עבר בסדר , השתלים התאקלמו, ולאחר תקופה החלמה של חמישה חודשים התחלתי במדידות. הרופא הוריד את שומרי המקום , עשה לי מדידות ושם לי בחזרה שומרי מקום אחרים ( הברגים האלו שמונעים מהחניכיים להיסגר ). עם זאת מאז הטיפול האחרון החלו לי כאבים באזור השתל או החניכיים סביב השתל. מאיפה בדיוק הכאבים האלו הופיעו פתאום ?

23/05/2016 | 13:28 | מאת: ד"ר אילן לוי

יתכן שבהמשך לטיפול התפתחה בחניכיים דלקת קלה. חזור אל הרופא המטפל

מנהל פורום טיפולי שיניים