הצטברות אבנית..............................

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

17/05/2016 | 20:27 | מאת: יניב

שלום, יש הצטברות אבנית מאוד מהירה בשיניים התחתונות הקדמיות (בצד הפנימי). יש לי שם גם קיבוע אבל ההצטברות כל כך מהירה שחודש אחרי שאני הולך לשיננית כל האיזור מלא באבנית. יש לציין שאני מקפיד על צחצוח נכון ושימוש בחוט דנטלי וקיסמים והולך לשיננית כל שלושה חודשים וכל פעם מופתעים מחדש איך יש לי כל כך הרבה אבנית. מקווה שלכם אולי תהיה תשובה לעניין

23/05/2016 | 13:31 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליניב, לכל אדם יש את קצב צבירת האבנית שלו שמוכתב על ידי הפיזיולוגיה האישית. הקבוע אכן מזרז את הצטברות האבנית. אין פתרון מניעתי אלא באמת הקפדה על צחצוח וביקורים תכופים אצל השיננית

מנהל פורום טיפולי שיניים