הסברים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/02/2016 | 11:44 | מאת: רועי

היי, אני בן 16, והרופא אמר לי שאני צריך לעשות כמה טיפולים, השאלה שלי האם זה יכאב לי? הנה מה שצריך לטפל אצלי: אני צריך לעשות חמש סתימות, טיפול שורש אחד הוא אמר משהו עם אבנית (לא הבנתי, אם אתה יכול להסביר לי) ניקוי השינייים או משהו כזה... והכול הכול לעשות דרך מסכת צחוק או משהו כזה... האם משהו מכול זה יכאב לי? הניקוי שיניים שלא הבנתי זה שיננית? כי זה אמרו לי שממש ממש כואב

28/02/2016 | 18:00 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרועי, טיפול שיניים אינו אמור לכאוב. אתה מקבל זריקה של הרדמה מקומית והטיפול אינו מורגש. הזריקה מעט לא נעימה אבל זה רק לרגע. לעיתים יש כאבים אחרי הטיפול, לא ממש חזקים, וזה עובר. במידה ויש לך פחדים מניחים על האף מסיכה שמזרימה חומר מרגיע שמכונה גז הצחוק. על השיניים יש לפעמים הצטברות של אבנית השן. השיננית מנקה את האבנית. הטיפול אינו מכאיב. בהצלחה!

מנהל פורום טיפולי שיניים