כאב מעל שן..................................

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/02/2016 | 20:34 | מאת: מורן

שלום , שן 16 עם טיפול שורש ומבנה ע ם כתר הלכתי להחליף את הכתר והרופא דפק דקות ארוכות על הכתר שיירד הרגשתי ממש זעזוע בחצי פנים והוא מרוב עצבים יצא באמצע לעשן סיגריה וכשחזר הוא ניסר את הכתר סבלתי 6 שנים מכאבים באזור השן הזאת , וכל כתר שעשיתי לא היה טוב החלטתי לעקור את השן ואכן נמצאו סדקים בבדיקת כיסים מוקדמת אך העקירה לא פתרה את הכאבים האיומים כי מעל השן בחניכיים היתה בליטה גרמית שכאבה בלחיצה הבליטה הזאת עדיין קיימת אם כי פחות בולטת אבל כואב לי לאורך כל גובה הלסת באזור שן 16 ויש לי כאבים בפנים ובאזורים בראש ימין איזה צילום עלי לעשות כדי לאבחן כבר מה הבעיה שיש לי עשיתי פנורמי וסטטוס ולא רואים כלום אני מרגישה שיש לי דלקת מפחדת שזה חדר לעצם? ציסטה ? מוערבות עצבית ? .. האם ב MRI יוכלו לראות?

24/02/2016 | 14:28 | מאת: ד"ר אילן לוי

למורן, לאחר העקירה העצם עוברת עיצוב מחדש - אזורים שקועים מתמלאים ואזורים בולטים נספגים. עם התקדמות התהליך גם הכאב יחלוף

מנהל פורום טיפולי שיניים