בבקשה להתייחס ברצינות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/12/2015 | 19:40 | מאת: בבקשה

שלום אני בת 18 מטפלת בשיניי הקידמיות טיפולי שורש במטרה לעשות כתרים יש לי הרגלים ממש רעים שאני נוגעת בהם יש לציין שאלו שיניים קדמיות למעלה אני סוגרת את הפה ומפעילה לחץ לא נכון על השיניים אני רוצה להפסיק אבל אני לא יכולה לשלוט בזה אני שומעת כמו קנאקים מהשיניים כאילו משהו נשבר בפנים , אם אכן נשבר הייתה נופלת ? ואם לא האם אפשר לראות שבר בצילום ? איך אפשר לב

21/12/2015 | 18:07 | מאת: ד"ר אילן לוי

סדקים ושברים בשיניים ניתן לראות בבדיקה רגילה וצילום הרנטגן יכול לסייע. הם לא גורמים לשיניים לנשור

מנהל פורום טיפולי שיניים