כתר-צילום?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

13/12/2015 | 21:41 | מאת: טניה לובצוביץ

שלום פניתי למרפאת שינים לצורך בדיקה כללית.אין לי כאב בשן מסוימת או משהו כזה(חוץ מרגישות שינים כרונית לקור -כללי,כול השינים,משתמשת במשחה מיוחדת). במרפאה שלחו אותי לצילום(פנורמי נדמה לי או סטטוס לא זוכרת),כי לטענתם אי אפשר לבדוק אותי בגלל שיש לי סתימות וכתרים בחלק מהפה וצריך צילום בשביל לדעת אם הכול תקין. זה נכון???כי לא אוהבת קרינה לחינם.אז אולי כדאי לחכות ש"יכאב לי משהו" ולוותר ללכת למרפאת שינים. למה הרופא לא יכול לבדוק אותי ידנית קודם כללית??

16/12/2015 | 20:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

לטניה, הצילומים הם חלק חשוב מאד בתהליך הבדיקה ומראים הרבה מידע שבבדיקה בפה לא ניתן לראותו

מנהל פורום טיפולי שיניים