כתר שחזר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/12/2015 | 00:22 | מאת: שרית

שלום עשיתי מדידות ולא הצליחו בשן קשה וכמעט נחננקתי אז קראה לרופאה והצליחה אבל מה שקרה זה ככה אחרי שכמעט נחנקתי שתיתי קצת וכנראה שבלעתי את כיפת הכתר ממתכת. הרופאה הזמינה חדש כי יש את הדגם של הלסת והשיניים אבל לא יכול לקרות משהוא בגלל שבלעתי ?

07/12/2015 | 12:15 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשרית, מה שנבלע יצא בחזרה. אם אינך שקטה ניתן בעוד שבוע לבצע צילום רנטגן

08/12/2015 | 07:46 | מאת: שרית

בטוח ייצא למרות שיכול להיות שלא רואים אין בעיה שייתקע כי גם. ככה השיניים שלי קטנות ולא רוצה צילום שיראו רק אם לדעתך לא יכול לקרות כתצאה מזה .

מנהל פורום טיפולי שיניים