כתרים ומדידות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/11/2015 | 15:35 | מאת: יעל

רציתי לשאול האם יש בעייה בגלל אילוצים של המרפאה ושלי יוצא שמחכה מהמדידה הרשונה לשניה של כתרים איזה חודשיים האם במצב כזה יכול להיווצר אי דיוקים או בעיה אחרת במדידה השניה בגלל שעבר זמן רב מעבר למצופה בדרך כלל ואם כן יכול להיות בעיה אז מה הפתרון שעושים בדרך כלל?

16/11/2015 | 13:49 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליעל, חודשיים הם אכן תקופה ארוכה מדי ועלולות להיות תזוזות. אבל אם יש לך גשר זמני טוב הוא מקבע את המצב הקיים

16/11/2015 | 21:00 | מאת: יעל

אין גשר כי זה 2 כתרים וכל אחד בצד אחר של הפה ואם יהיו תזוזות קל להבחין בזה במדידה הבאה ואם אכן יהיה אז מה עושים במקרה כזה?

מנהל פורום טיפולי שיניים