ציפוי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

31/10/2015 | 20:48 | מאת: דנית

רציתי לשאול האם ציפוי חרסינה/למינייט וכו'.. מספיק חזק להשלמת שבר בינוני בשן קדמית תחתונה ששענניים אלא נעשה בהם עומס וגם הנני שוחקת שיניים בקרוב יסדרו לי סד ברור אבל האם הציפוי מספיק חזק כי מעדיפה לא כתר אם אפשר שלא וציפויי מחומר הסתימה כנראה במצב כזה לא מספיק אז איך הציפויים האלה עמידותם וחוזקתם?

04/11/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

לציפי, לא תמיד צפוי החרסינה הוא הפתרון ואלו אכן ציפויים בסכנת שבירה או היסדקות. כדאי שיראה אותך רופא שמתמחה בתחום ותקבלו החלטות ביחד

מנהל פורום טיפולי שיניים