דלקות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/10/2015 | 09:49 | מאת: תרצה

שלום . לפני שנה + בוצע השתלה שני שתלים +כתרים בצד ימין לסת תחתונה. אחרי חודש כל הזמן אני מתלוננת על כאבים בפני הרופא שביציע את השתלות.התירוץ שטען הוא סיבה חריקת שניים .לא קיבלתי את דעתו והיתחלתי לשאול אנשים מקצועים צחקו.באתי אליו לא מצא חן בעניו שאני שואלת.לפני שבוע הירגשתי לא טוב הורדתי את הכתר וגיליתי מסביב לשתן יש דלקת היה אדמומיות היתחלתי לשתוף עם מים ומלח. השאלה מה ניתן לעשות במקרה. תודה מראש ד"ר לוי

26/10/2015 | 10:34 | מאת: ד"ר אילן לוי

לתרצה, אם השתלים ושיקום השתלים תקינים, לא אמורים להיות כאבים

מנהל פורום טיפולי שיניים