הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

29/09/2015 | 13:11 | מאת: דנה

שלום עברתי לפני 6 שבועות הארכת כותרת ולפני 3 שבועות ריפוד הכתר הזמני ושוב מרגישה שהכתר מתנדנד לא יציב ועומד ליפול מה שהיה לפני הניתוח. האם זה אומרשמשהוא לא בסדר ולא הצליח לתקן את הבעיה שהיתה ואצטרך משהוא אחר עוד ניתוח או עקירה?

29/09/2015 | 19:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, אם הכתר מתנדנד צריך לייצב אותו. אם השן מתנדנדת יכול להיות שהניתוח לא עלה יפה

29/09/2015 | 19:45 | מאת: דנה

אם במקרה הטוב כמו שאמרת שרק הכתר מתנדנד ונופל אפשר לסדר אבל זה מה שהיה לפני הניתוח אז למה עשו אם שוב הכתר מתנדנד בגלל זה שואלת אפילו אם זה רק הכתר אחרי הניתוח הגיוני שימשיך ליפול מה שהיה לפני הניתוח או גם מצב כזה לא הסדר ומשהוא לא הצליח בלסדר את הבעיה עם הניתוח ?

מנהל פורום טיפולי שיניים