מה הבעיה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

05/09/2015 | 10:33 | מאת: שאלה

יש לי טוחנת אחורית עם מבנה וכתר מלפני כמה שנים זוש לפני הבינה שהוצאה. ימין למטה. יש לי כאב שבכל הלסת התחתונה במימין למטה. החל להופיע אחרי שישבתי עם מזגן שהיה לצערי ישירות על הפנים מימין כמעט 30 דקות! והרגשתי שזה עושה לכ טוב. הכאב בעיקר בנגיעה שרצןעה שבוך הפה שמתחברת לחסת התחותנה. ובחלק האחורי של החניכיים בימין למטה בסוף השן עם הכתר שעל הטיפול שורש. מספר שנים מאז הטיפול שורשדכתר הזה לא היה שום דברשם. כנוגעים בה הכאב מורגש עמוק בפנים רגידות גבוהה אין נפיחות או דלקת. . אבל הכאב בכל צד ימין בפנים. מה יכולה להיות הסיבה. זה קרה לפני ימיים. ונהיה גרוע יותר. האם זו בעיה עצבית ולהמתין או שממה שקראתי זה צרוף מקרים ואולי זה סדק בשן פנימה עליו יושב הכתר. ככי השן עברה טיפול שורש לפני הכתר. ? איך לברר מה הבעיה ? תןדה

06/09/2015 | 10:42 | מאת: ד"ר אילן לוי

יש להיבדק אצל רופא שיניים כדי לדעת אם מדובר בבעיה הקשורה בשיניים. במידה והבעיה נשללת כנראה שאכן מדובר בפגיעה מהמאוורר

מנהל פורום טיפולי שיניים