עקירה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/07/2015 | 10:25 | מאת: דני

אני צריך לעקור שן בלסת העליונה. עקב קרבה לסינוס רופא השיניים אמר שלא כדאי לעשות זאת במרפאה שלו אלא לפנות לבית חולים. האם זו באמת עקירה כל כך מסובכת ? מהם הסיבוכים ומה עושים במידה ומסתבך ? מה היתרון של בית החולים במצב זה ?

26/07/2015 | 11:22 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדני, הסינוס הינו חלל המצוי בתוך העצם של הלסת העליונה. בעת עקירה של שן הצמודה לסינוס עלול להיגרם שבר של דופן הסינוס. במרבית המקרים ההחלמה עצמית. לעיתים יש לבצע סגירה של הפתח בסינוס שנגרם מהשבר.

מנהל פורום טיפולי שיניים