שחיקת שיניים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/05/2015 | 22:30 | מאת: איילת

מה להמלצתך אם יש שברים / שחיקה לא גדולה כדאי לנסות לתקן לפני התקנת הסד שיהיו השיניים פחות או יותר באותו גובה + סתימת רווחים שיהיה יותר קל ולא יהיה כאבים ורגישות גבוהה גם מדחיסת מזון ויהיה לי יותר קל , והאם לפי דעתך פרצודורה זו מסובכת ומי עושה אותה בדרך כלל הרופא המשקם או רופא אחר? והאם יש סיכוי לעשות את זה ואזכיר שוב שהשברים בגודל קטן .

26/05/2015 | 19:07 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאיילת, את פעולת השיקום יש להשלים לפני בצוע הסד ניתן לבצוע ע"י כל רופא שיניים

מנהל פורום טיפולי שיניים