טיפולי שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/05/2015 | 00:13 | מאת: גל

שלום רב עברתי למעלה מ10 טיפולי שורש כולל טיפולי שורש חוזרים ועפ הצילומים כיבור חצי שנה יש לי דלקות כמט בכל הטיפולים. לאחרונה אפילו הייתה לי דלקת חריפה מלווה בכאבים כך שעקרתי שתי שיני בינה תחתונות באותו צד .יש לי 2 שתלים ואין לי שום שן טבעית ללא טיפול שורש וכתר ולדעתי יש פה מעט אלמנט של גנטיקה. יחד עם זאת עם כל כך הרבה דלקות יש סיכוי שהרופא המבצע לא ביצע את תפקידו כראוי. תודה רבה

26/05/2015 | 19:28 | מאת: ד"ר אילן לוי

לגל, קשה לענות על השאלה. אולי זה מקרי.. על כל פנים לא ידוע על גנטיקה של אי הצלחת טיפולי שורש

מנהל פורום טיפולי שיניים