צילומים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/05/2015 | 11:14 | מאת: לילך

הלכתי לבדיקה והוחלט לתת לי צילומי מקביליות של כל הפה מכיון שבזמן האחרון כל פעם קורה לי משהו עם שן אחר למרות שלא רואים במבט או בצילום ושאלתי היא כזאת : רציתי לשאול מה ההבדל בין הצילומי מקביליות ששולחים אותי לבין צילום נשך במרפאה במדויקות ובמה שרואים בצילום , מבחינת דלקות, חניכיים ועששת , והאם יכול להיות מצב שסובלים ובצילום ובבדיקה של צילום נשך לא יראו כלום ובצילום במכון של סטטוס מקביליות כן יראו ?

10/05/2015 | 21:12 | מאת: ד"ר אילן לוי

ללילך, צילומי הרנטגן אינם נותנים אבחנה מוחלטת. ככל שהם מפורטים יותר היכולת לאבחן משתפרת

מנהל פורום טיפולי שיניים