מה זה אומר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

30/04/2015 | 20:41 | מאת: יעל

יש לי איזה כאב שלפי דעתי אחת מ-2 שיניים שאחת לפני שנתיים בערך נעשה לי סתימה לבנה והשניה שן אמיתית. הכאבים במשך היום כמעט ואין בכלל , הכאב הגדול קורה אחרי ניקוי בין השיניים + צחצוח שבסופו שאני יורקת ושוטפת יוצא דם מה זה אומר שיש כבר דלקת או שזה משהו אחר ואם כן מה יכול להיות, חשבתי בהתחלה אולי רגישות זמנית אבל זה נמשך ורגישות לא היה כואב בצחצוח ובניקוי ובטח לא דם לדעתי מה זה יכול להיות?

01/05/2015 | 10:30 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליעל, נראה שמדובר בדלקת חניכיים. יש להקפיד על הצחצוח דוקא במקום שמדמם ולהגיע לבדיקת רופא

01/05/2015 | 12:52 | מאת: יעל

וגם לא נראה לי שזה רק דלקת חניכיים כי היום המקום של השן הזאת או שתיהן ממש כואבת או שיכול להיות מצב שדלקת חניכיים עשתה דלקת / חור בשן שאיאלץ לעשות כבר טיפולים בשן ולא רק שיראו את החניכיים? אודה על תשובה מהירה.

מנהל פורום טיפולי שיניים