עקירה של שן שעברה טיפול שורש

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/04/2015 | 18:16 | מאת: אורית

שלום הייתי בעקבות כאבים חזקים אצל רופא שינים ונאמר לי שצריך לעקור שן שנעשה בה לפני שנתיים טיפול שורש וכתר עוד נאמר שבמקום צריך שתל ולכן צריך להכניס מיד בסיום העקירה עצם שתתמזג עם החניכים ותהיה התשתית לשתל שאלותי הם: א. האם יתכן וכיצד יתכן ששן שעברה לפני שנתיים טיפול שורש "תחלה" ותצטרך עקירה? ב. האם חייב להכניס את העצם מיד אחרי העקירה או ניתן לחכות עם הטיפול הזה? ג. האם כדאי לקבל חוות דעת נוספת ממומחה לשתל ללא עצם?

29/04/2015 | 12:09 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאורית, יכול לקרות ששנתיים לאחר הטיפול יהיה צורך בעקירה. השלמת העצם בעת העקירה אינה חיונית. ניתן לעשות זאת במועד מאוחר יותר. כדאי בהחלט לשמוע חוות דעת נוספת

מנהל פורום טיפולי שיניים