צילום

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/03/2015 | 14:58 | מאת: --

שלום, עברתי צילום סטטוס וכשהרופא התבונן בו הוא חשב תחילה שיש לי חור בשן 11, אך לא היה בטוח. הוא ביצע צילום של השן במרפאה ואז אמר לי שאין חור ושלעיתים הזויות של צילום הסטטוס מטעות.. האם זה נכון ואני יכולה לסמוך על זה שאם בצילום הממוקד של השן לא ראו חור אז אין לי? מציינת שיש לי כבר סתימה קטנה בשן זו. זה צילום הסטטוס: http://i.imgur.com/2WEtRsj.jpg ומה שהרופא חשד בו זה התמונה השמאלית למעלה, בצד של שן 11..

23/03/2015 | 16:10 | מאת: ד"ר אילן לוי

סמכי על רופאך או החליפי רופא

23/03/2015 | 16:53 | מאת: -

מאחר שאני לא מבינה בכלל ברפואת שיניים קשה לדעת על מי לסמוך ואיך לבחור רופא ולכן רציתי לקבל חוות דעת נוספת.. תודה

מנהל פורום טיפולי שיניים