ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

02/02/2015 | 10:07 | מאת: שגית

עשיתי טיפול שורש בשן שהיתה בה סתימה עמוקה והיא סתימת אמלגם ואמרו שאולי אצטרך הארכת כותרת יראו בקרוב אחרימהתקנת המבנה ואו הכתר הזמני . מתי רואים בוודאות אם צריך או לא והאם יצטרכו לעשות לי שוב צילומים אחרי התקנת המבנה במיוחד שנשארו שאריות מהחתימה של האמלגם והאם זה חותר מדויק והאם הגלל זה ובגלל שהסתימה היתה כסופה עמוקה ובשן טוחנת הסיכוי יהיה גדול יותר להארכת כותרת , במיוחד שזו שן כסופה שמעתי שקודחים בהרבה יותר מאשר אילו זו הייתה שן לבנה?

02/02/2015 | 16:07 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשגית, הקביעה של הצורך בהארכת הכותרת נקבעת על סמך בדיקה וצילום, בד"כ בעת השחזת השן לכתר, ואינה קשורה לטיב השחזור. כמו"כ טיב השחזור אינו מכתיב את עומק ההשחזה

02/02/2015 | 19:51 | מאת: שגית

ועוד שאלה : האם יכול להיות מבנה של פה/שיניים שהסבירות להארכת כותרת יותר גבוהה? פשוט בשנתיים שלוש האחרונות כמה שיניים שהיו לי סתימות/כתרים שנאלצו לעשות כתרים חדשים כל פעם זה נגמר בהארכת כותרת האם זה קשור למבנה הפה והאם שאני קצת שוחקת שיניים יש לזה גם קשר?

מנהל פורום טיפולי שיניים