גשר בשיניים לבן 11.5

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

12/12/2014 | 08:56 | מאת: שירלי

שלום רב! בני בן ה-11.5 עשה לפני שלושה ימים גשר בשיניים העליונות. הוא בקושי אוכל ומתלונן על כאבים חזקים בשיניים הקדמיות,וגם שהוא לא יכול לסגור את הפה עד הסוף. שאלתי היא האם זה אמור ליהיות כך? כי אמר לי האורטודנט שזה לוקח מספר ימים עד שהכל מתאזן ומסתדר, אבל בינתיים הוא ממש סובל, איך אני יכולה להקל לו על הכאבים והאם ללכת לעזרה ראשונה? תודה רבה שירלי

18/12/2014 | 16:19 | מאת: ד"ר אילן לוי

לשירלי, המיכשור האורתודונטי אכן גורם לכאבים ומצריך הסתגלות. אם הכאב נמשך מעבר ל-5 ימים חזרו לרופא

מנהל פורום טיפולי שיניים