עקירה ושתלים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

25/11/2014 | 17:08 | מאת: יעל

שלום, עליי לעבור עקירת 3 שיניים+שתלים במקומן. אני פוחדת מאוד ושמעתי כי ניתן לעבור זאת בהרדמה מלאה (לא סידציה). האם אכן אפשרי? היכן, בבית חולים או מרפאה? מהם הסיכונים? תודה רבה

27/11/2014 | 20:24 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליעל, טיפול בהרדמה כללית ניתן אכן לעבור הן בבתי חולים והן במרפאות שיניים פרטיות. הפחד מהטיפול בהחלט מובן אולם במרבית המקרים אנשים עוברים טיפול זה בהצלחה ללא הרדמה כללית. הסיכון הוא אותו סיכון שקיים בכל מקרה של הרדמה כללית. אפשר בהחלט גם להסתפק בסדציה.

מנהל פורום טיפולי שיניים