כתר זמני בשיניים קידמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/11/2014 | 20:21 | מאת: קטי

שלום רב. אני בטיפול / שיקום פה. עברתי מספר ניתוחי חניכיים. כעת יש לי כתר זמני קדימה ולאחר מכן יהיו שתלים. לפני כמה ימים הכתר הזמני פשוט נפל. זה מצב מביך מאוד! במזל היתי בסביבת הרופא שלי והיא יכלה לקבל אותי להדביק את הכתר. אני נוסעת הרבה ולא תמיד אוכל להיות ליד הרופא. אם קורה מצב כזה שוב, ואני רחוקה מהרופא - מה עושים? הבנתי שיש דבק מיוחד - קוקידנט. האם זה עונה על הצרכים שלי לפחות ליום-יומיים להציל את המצב עד שאגיע לרופא? מחכה לתשובה ותודה מראש

27/11/2014 | 19:53 | מאת: ד"ר אילן לוי

לקטי, הקוקידנט יכול לסייע באחיזת הכתר למשך כמה שעות. ניתן לרכוש בבית המרקחת דבק מעט חזק יותר

מנהל פורום טיפולי שיניים