האם זה חור בשן?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

13/11/2014 | 17:08 | מאת: מיטל

רציתי לדעת האם הסימפטומים הנ"ל אומרים שיש לי חור בשן: יש לי כאבים הרוב בהברשה , ולפעמים במשך היום ללא משהו מסוים או פעולה שעשיתי , ויכול להיות שעות ללא כאב ואז הכאב נמשך איזה חצי-שעה - שעה , האם זה דבר שאומר שזה חור , ואם כן האם שיש חור לא מרגישים כאבים במשך זמן ארוך יותר ובזמנים ברורים וידועים אחרי פעולות מסויימות שזה גורם לכאב? וזה שן שיש בה סתימה לפני שנה וקצת לבנה.

14/11/2014 | 13:27 | מאת: ד"ר אילן לוי

למיטל, כאב בשן יכול לנבוע ממספר סיבות. האבחנה המדוייקת תהיה בבדיקת רופא

מנהל פורום טיפולי שיניים