רגישות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/11/2014 | 10:00 | מאת: דנה

יש לי רגישות בצחצוח ליד שן ישנה שיש בה סתימה ולא נראה לי שזה חור כי סתם שאני נוגעת בה עם המברשת אין כאב רק שאני מסובבת לפנים הפה קרוב לחניכיים פנימה יש רגישות וגם שאני אוכלת לא כואב כרגע החלפתי משחה לרגישות בשיניים ואם זה כן רק רגישות תוך כמה זמן המשחות האלו אמורים להשפיע , ולא מזמן עשיתי צילום פנורמי לבעיה אחרת , אם היתה עששת בצילום היו רואים גם את זה?

02/11/2014 | 20:23 | מאת: ד"ר אילן לוי

לדנה, הרגישות אכן יכולה להיגרם מצואר השןגם כאשר אין "חור". המשחה עשויה להתחיל לסייע בתוך מספר ימים

מנהל פורום טיפולי שיניים