כתר זמני

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

30/10/2014 | 18:37 | מאת: מעיין

יש לי כתר זמני שכבר הרבה זמן מאילוצים ותסבוכות כלשהם , השאלה האם זה בסדר להשארת זמן רב בהרבה מהמצופה ומה יכול לקרות בהשארת הכתר הזמני הרבה זמני? והאם יכול קצת לזוז למרות שלא מרגישים או רואים בתזוזות קלות שגורמות לשאריות של אוכל להכנס והאם יש הרגשה של אי נוחות בכתר זמני האם זה הגיוני והאם זה ישתפר עם הכתר הקבוע?

02/11/2014 | 11:14 | מאת: ד"ר אילן לוי

סביב הכתר הזמני יכולים להיווצר דחיסת מזון ודלקת חניכיים. ההשארה שלו לזמן ממושך אינה רצויה כי מתחתיו יכולה להתפתח עששת (חור בשן).

מנהל פורום טיפולי שיניים