טיפול שיננית

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

20/10/2014 | 23:31 | מאת: רני

שלום רב, הייתי אצל שיננית לטיפול שגרתי להסרת אבנית ופעם ראשונה נחשפתי לשיטה שלא נתקלתי בה בעבר, השיננית ממש גירדה את פני משטחי השיניים הקדמיות ( באמצעות המכשיר המעוקל אם אינני טועה) זה הרגיש לי מאוד אגרסיבי ולא נכון וחשש לפגיעה/שריטת השיניים הקדמיות- היש ממה לחשוש ? מודה לתשובתכם המקצועית

21/10/2014 | 13:55 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרני, המכשיר קיים בשימוש אבל השימוש מומלץ רק למקרים של אבנית עמוקה שאינה מוסרת עם מכשיר האולראסוניק

21/10/2014 | 23:20 | מאת: רני

שיננית אינה יכולה לעשות עם מכשיר האולטרסוניק בקדמת השן ? אז במקום זה מקובל לעשות גירוד עם המתכת שהרגיש קצת יותר אגרסיבי ? זה לא פוגע בציפוי השן ?? רוב תודות לתגובתך החוזרת !!

26/10/2014 | 19:37 | מאת: ד"ר אילן לוי

לרני, המכשיר הידני אכן עלול לפגוע בציפוי של השן ולכן מומלץ להשתמש בו רק באזורים עמוקים תחת החניכיים שאליהם מכשיר האולטרסוניק אינו יכול להגיע.

מנהל פורום טיפולי שיניים