חשש לחדירת נוזלים לאף אחרי העקירה בזמן שתיית מים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

02/10/2014 | 10:21 | מאת: מרים

שלום, עברתי עקירה לפני שבועיים, עקירת שן עודפת שיצאה בחך, יש לציין שאני על טיפול אנויביוטי החל מיום החמישי שלאחר העקירה, אני כבר ביום השביעי של התרופה. השאלה היא שאני שותה נס אני מרגישה שזה חודר לי לאף בלי שום קשר, וזה לא קרה לי לפני רק ביומיים האחרונים. האם זה בסדר? מה עליי לעשות? תודה אשמח אם תעזרו

02/10/2014 | 17:15 | מאת: ד"ר אילן לוי

למרים, יתכן שבעת העקירה נוצר חיבור בין חלל הפה לחללי האף. בד"כ זה מצריך טיפול כירורגי. נא פני בהקדם לרופא המטפל.

מנהל פורום טיפולי שיניים