נזק ללחי

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

26/09/2014 | 10:07 | מאת: יגאל

שלום רב, הבת שלי כבת 7 - עשתה טיפול לסתימות (3 סתימות ) לפני כשבוע לאחר כשבוע הלחי לא נראית נפוחה אך הצד שבו הוזרק לה חומר ההרדמה - אין לה גומת חן . כלומר גומת החן נעלמה - האם נפגע לה איזה עצב? האם זה יחזור? תודה

29/09/2014 | 10:30 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליגאל, לקבלת האבחנה יש צורך במידע נוסף כגון שיטת ההזרקה והמיקום שלה. ברמה תאורטית יכול להיות קשר בין מתן האלחוש וההעלמות של גומת החן. קרוב לודאי שאין מדובר בפגיעה עצבית אלא בנפיחות קלה שתחלוף בתוך מספר ימים.

מנהל פורום טיפולי שיניים