ניתוחים

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/09/2014 | 12:01 | מאת: יפית

יש לי שאלה יש לי ניתוח הארכת כותרת בצד אחד שן 27 , ובמקביל יומיים אח"כ עוד שן בצד שני של הפה 45 ביקורת יומיים אח"כ שאולי יצטרכו לעקור לי אותה , האם זה אפשרי או האם זה עושה איזה נזק לגוף אם באמת יראו שהמצב לא טוב וצריך לעקור השאלה אם ההבדל של יומיים בין פעילות אחת לשנייה מפריעה לעשות לי את העקירה בגלל שהמקום השני עוד רגיש , וגם בקשר לאכילה בשני צדדים שיהיו רגישים האם אפשרי?

29/09/2014 | 10:32 | מאת: ד"ר אילן לוי

ליפית, שאלתך נכונה. כדאי לפתוח מרווח זמן גדול יותר בין הטיפולים כי תיתכן הגבלה באכילה

29/09/2014 | 10:42 | מאת: יפית

האם מרווח של שבועיים זה כבר סביר או צריך יותר זמן?

מנהל פורום טיפולי שיניים