רגישות ונפיחות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/09/2014 | 21:59 | מאת: אייל

שלום רציתי לשאול יש לי גירוי באזור החניכיים בשיני בינה עליונות וגם תחתונות, הגירוי מלווה בנפיחות וקלה ועקצוצים קלים לפני שנה עברתי עקירות לשלוש שיני בינה אחד מהם כירוגית הייתי לא מזמן אצל הרופא לבדיקה ואמר לי שנראה שכול החורים נסגרו והחלימו ולא ראה שום ממצאים מיוחדים למעט חור קטן שדורש סתימה מה יכול להיות הסיבה לנפיחות ולגירוי ומה אפשר לשטוף בפה או למרוח או להיבדק אצל רופא מומחה? תודה

17/09/2014 | 16:38 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאייל, נראה שמדובר בתהליך דלקתי. תבצע שטיפות עם נוזל חיטוי (אפשר גם עם מי מלח) וגש להיבדק

מנהל פורום טיפולי שיניים