שלום לכולם.. בהקשר לתאונת עבודה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

27/07/2014 | 14:40 | מאת: אורן

היי.. לפני כמה חודשים קרתה לי תאונת עבודה, וכתוצאה מכך נשברה לי שן הקדמית.. יש את ה4 הקדמיות אז הרביעית לא אחת האמצעיות. היא נשברה כמעט יותר מחצי.. למחרת עשו לי כתר זמני, עכשיו הבעיה שהיתה עם השן הזאת שהיא הייתה בולטת החוצה קצת.. ועד עכשיו שמו לי כתר זמני.. התוצאות איתו לא נראות משהו האמת.. כעת התחלתי טיפול של כתר קבוע שזה לוקח משהו כמו 4 מפגשים עם הרופא.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם עם הכתר הקבוע אפשר לסדר את השן העקומה, כאילו לשים את הכתר הקבוע יותר ישר שלא יבלוט כמו שהיה לפני כן? זה ייראה יותר טוב מאיך שהיה קודם? והאם אפשר לשחזר את הגודל המדוייק של השן הקודמת? ושאלה אחרונה אשמח אם תענו לי.. האם אפשר לשים גשר על כתר קבוע?? סליחה על כמות השאלות אשמח לתשובות..!

30/07/2014 | 16:17 | מאת: ד"ר אילן לוי

לאורן, הכתר הוא אכן הזדמנות לשיפור האסתטיקה. יחד עם זאת יש לזכור שהשן לא השתלבה בקשת כי לא היה לא די מקום. לכן אם כעת נשלב אותה בקשת היא תתקבל צרה יותר. ניתן לבצע טיפול אורתודונטי גם בשיניים המכוסות בכתרים

מנהל פורום טיפולי שיניים