שיניים קדמיות

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

14/05/2008 | 14:36 | מאת: נעמה

שלום, אני בת 26, לפני 6 שנים עשיתי כתרים ל-4 שיניים הקדמיות והיום אני מעוניינת להחליף ולשקם את הפה ע"י ניתוח חניכיים שיהיה יפה מבחינה אסתטית כי אני לא מרוצה. שאלתי היא: האם מבנה הכתרים מוגבל? ז"א אם היו לי שיניים עקומות (שהושחזו) אז אני חייבת שהכתרים יהיו עבים או בולטים?

19/05/2008 | 11:09 | מאת: ד"ר צבי גוטמכר

שלום נעמה במידה ואכן השיניים היו בולטות. יש לבדוק באם ניתן לשנות את עמדתם או יש צורך להזיזן לפני בצוע הכתרים. מומלץ כי רופא השיניים יכין הדמייה של השיניים במצב נתון חדש. הדמייה זו ניתנת לבצוע על ידי גילוף שעווה על מודלים מגבס שהם העתק של הלסת. בצורה שכזאת ניתן לברר באם ניתן להגיע לתוצאה אסתטית לפני שמורידים את הכתרים. בהצלחה תודה שפנית אלינו.

מנהל פורום טיפולי שיניים