תופעות וכאבים לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

08/11/2017 | 23:16 | מאת: רוית

רציתי לשאול כמה זמן אחרי הארכת כותרת ייתכנו כאבים ? ממתי אפשר להתחיל לחזור לשטוף את הפה וממתי אפשר לאכול כרגיל והאם להמלצתך כדאי לקחת יום חופש למחרת הניתוח או אם עושים בצהריים אז למחרת לא אמורים להיות כאבים ומה לגבי אנטביוטיקה לוקחמם במיוחד למישהוא עם רגישות שעד היום כמעט אמרו שלא צריך בסוף נעשה זיהום קל והצטרכתי.

09/11/2017 | 12:18 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום לאחר ניתוח להארכת כותרת ייתכנו כאבים. 24 שעות לאחר הפרוצדורה יש לאכול מזון קר ורך ולשטוף את הפה רק בתום 24 השעות. ניתן לקחת משככי כאבים בימים הראשונים. אצל כל אדם זה אינדבידואלי רמת הכאב ולכן אין לי דרך לומר לך אם תוכלי ללכת לעבודה יום אחרי, סביר שכן אבל אולי תצטרכי משככי כאבים כמו שציינתי. לגבי אנטיביוטיקה, הרופא המטפל יחליט אם יש צורך בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים