השלמת כתר? האם יש דבר כזה?

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

19/10/2017 | 22:08 | מאת: בר

שלום ד״ר יש לי כתר של 2 שיניים שעשו לי לפני כמה שנים ובשנה האחרונה האזור מדמם המון ורגיש ורופא אמר שיש לי דלקת בחניכיים ונתנו לי הסבר איך לצחצח כולל קיסמים מסויימים וכו. העניין הוא שבדיעבד אני מרגישה בחלק האחורי של הכתר שהוא נמוך יותר מהחניכיים קצת , ככה שיש שם רווח ובטח מצטבר שם לכלוך. השאלה אם באופן כללי יש דבר כזה שינוי של כתר: להוסיף לו חלק , או שכנראה שאצטרך לעשות כתר חדש..? תודה!

21/10/2017 | 18:22 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום לאורך השנים, יכולים להיות שינויים בכתרים, אין יכולת בדרך כלל לתקן אותם ויש להחליפם בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים