חתיכת עור בשיניים מפריעה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

15/10/2017 | 12:52 | מאת: לימור

שלום, כבר זמן רב שיש לי בקצה הימני של הלסת התחתונה מעין חתיכת עור שנופלת במקצת על השן הקרובה אליה (הראשונה מימין) , לפני יומיים זה התחיל להפריע לי, קשה לי ללעוס בצד הזה כי זה נוגע בזה וכשהסתכלתי על זה גיליתי שזה כמו בצורת גליל שבקצה יש חור קטן עם דם מעט.

16/10/2017 | 12:27 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום בדרך כלל מצב זה קורה סביב שיני בינה. במקרה כזה נוצר כיס בין ה"עור" כלומר החניכיים לבין השן ובו נדחס מזון. מדי פעם זה גורם לדלקת במקום אשר גורמת לכאב. במקרים אלו יש צורך לעקור את שן הבינה מומלץ להגיע לבדיקה אצל הרופא המטפל. בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים