בקשר להארכת כותרת בשן

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

09/10/2017 | 22:39 | מאת: דלית

רוצה להתייעץ בקשר להארכת כותרת . עדיין לא הוחלט סופית אבל כנראה. השן שאמורה להיעשות עליה זו שן טוחנת אחרונה לא בינה שאין לי. השאלה היא יש לי במקרה גם ליד עוד שן טוחנת האם לפעמים במקרים כאלו אמרו שיש מקרים שצריכים להוריד את הכתר בשביל לעשות הארכת כותרת בשן הנ"ל ולעשות כתר חדש ואם כן זה לא כולל שוב גם טיפול שורש ועוד שאלה כמה זמן אחרי הארכת כותרת אמורים לסדר את הכתר הזמני מחדש וכמה זמן עד שאפשר לעשות שוב את המדידות?

13/10/2017 | 09:04 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום מבצעים הארכת כותרת על מנת שתהיה האפשרות לשים כתר על השן. בשן הסמוכה, במידה ויש כתר לעיתים יש צורך להחליף אותו גם בעקבות הארכת כותרת. לאחר שמבצעים הארכת כותרת מתאימים את הכתר הזמני תוך מספר ימים ואז מחכים בערך חודשיים עד למידות סופיות בהצלחה

מנהל פורום טיפולי שיניים