פליפר האם להוציא בלילה או לא

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

07/10/2017 | 21:41 | מאת: ניקי

עקרתי ניב ושמו לי פליפר.. אני רואה כשאני מוציאה אותו העור נשאב פנימה ודואגת שזה יגרום לקמט עמוק.. לא כדי שגם אשן איתו כדאי להמנע מקמטים בגילי 54?

08/10/2017 | 20:10 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום הניב מהווה תמיכה לשפה ולכן כשאת מוציאה את רואה את השפה מתקפלת פנימה. למעשה ניתן להוציא לנקות ולהחזיר אם זה נוח לך אבל!!! במידה והוא קטן מאןד הפליפר יש סכנה שבלילה יזוז ואולי תבלעי אותו. במידה ומתוכנן באסור שתל/ גשר במקום אז אין בעיה והשפה תחזור למקומה ברגע שתהיה שן קבועה.

מנהל פורום טיפולי שיניים