כתר חרסינה ללא מתכת שנשבר

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

01/10/2017 | 16:01 | מאת: ספיר

עושים לי פעם שניה כתרי חרסינה לחא מתכת לפני כמה חודשים ניסו ושברתי את החרסינה בזמן מדידה ממה זה גורם דבר כזה והאםמיש ביכוי שיקרה כלום כי הפחד היה שאולי אצטרך הארכת כותרת אבל נראה דלאנצריך ודאתןמעוד נסיון מנסה אבל פוחדת שיקרה במיוחד שהזמני מספיק פעם משתחרר ולא נוח אבל נותנים נסיון נוסף . אבל יכול להיות שגם מגלים משהוא גם אחרי הכתר הזמני ובמדידה לקבוע ומה יכול לגרום להשברות כתר קבוע ופוחדת שיקרה שוב מתישהו ובעיית שחיקה שלי אולי גם משפיעה על זה?

02/10/2017 | 08:19 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום בדרך כלל החרסינה נשברת בגלל חוסר מקום בין הלסת התחתונה לעליונה. אם זה המקרה אז יש צורך לבצע הארכת כותרת או להוריד עוד גובה מהשן המושחזת אם ניתן. בהצלחה!

02/10/2017 | 23:40 | מאת: ספיר

בעיה גם ככה אני מרגישה שהשן כרגעכתר זמני גם גבוה ואין כאילו מקום להנמיך השאלה אם יורידו עוד בטח בכלל קשה לסגור. והאם יראו ודאי אם לא סגורים עדיין במדידות אם יצטרכו הארכת כותרת . ושאלה אם עושים שוב את ההשחזה /טיפול בחוטים וזה שזה פעם שניה זה אומר שיוריד מהחניכיים /מכותרת השן עוד?

מנהל פורום טיפולי שיניים