שאלה בקשר למדידות לשתל

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

24/09/2017 | 21:39 | מאת: רוית

איך הולכים בדיוק המדידות לשתל ובמה זה שונה המדידות ובשיטות שעושים לעומת כתר רגיל . ואמרו שילכו אצלי על מוברג מה זה אומר לא הבנתי שהכל יהיה מוברג : גם המבנה , גם הכתר נזמני וגם הקבוע והבנתי שבגלל שזה מוברג מה זה אומר בגלל החור לא יהיה סיכוי שייכנס יותר אוכל לראות לאניראו כי זה שן אחורית אבל מה זה אומר החור והאם זה יותר חזק מודבק?

25/09/2017 | 10:01 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום המידות לשתל דומות למדידות לכתר רגיל. מחברים לשתל חלק מיוחד ולוקחים מידה של השיניים בעזרת כף עם חומר הדומה לפלסטלינה. שיקום מוברג אומר שהכתר מחובר למבנה ואת כל היחידה הזאת מבריגים לתוך השתל, לכל מקרה מתאים שיקום מסוג שונה, ובהחלט כתר מוברג הוא מאוד חזק

מנהל פורום טיפולי שיניים