רציתי לדעת .. ..... ....

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

22/09/2017 | 12:26 | מאת: שירה

שימוש במי פה תרודנט/קורסודיל יותר מ30 יום רצוף עלול לפגוע בשיניים? המליצו לי בבית מרקחת על כאבים בחניכיים ללא נפיחות או דימום להשתמש עם זה פעמיים ביום גג 30 יום .. ואני קרוב ל4 חודשים משתמשת. השאלה האם זה בסדר?

25/09/2017 | 09:49 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום שימוש במי פה מסוג זה לאורך זמן עשוי לגרום לצביעה של השיניים שניתן לנקות אצל שיננית באופן כללי מומלץ שימוש של לא יותר מעשרה ימים רצופים כל פעם לא נגרם לך נזק לפה בעקבות השימוש אבל אם אין סיבה עדיף להשתמש בשטיפות פה לשימוש יומיומי רגילות

מנהל פורום טיפולי שיניים