האם תהיה תזוזת שן וכמה

דיון מתוך פורום  טיפולי שיניים

21/09/2017 | 10:48 | מאת: ורד

בקרוב אמורה להתחיל מדידות לכתר קבוע. בינתייםמקרה שהכתר הזמני נפל בהתחלה כאב ושמעתי קול פחדתי בהתחלה ששברתי את השן או משהוא כעת ההרגשה לפעמים קצת כואב ולפעמים בכלל לא מה זה יכול להיות וא יין שאני כרגע בלי הכתר הזמני. אלך אחרי החג וזה ייצא איזה 10 ימים וזאת השאלה השניה כצה תזוזה של השן יכולה להיות שאני 10 ימים והאם זה בר שינוי או צריך כתר זמני ואציין שעדיין לא התחלנו במדידות הקבועות רק בתור הבא.

21/09/2017 | 18:03 | מאת: ד"ר נועה ברר

שלום אם נפל הכתר הזמני כדי ללכת בשבוע הבא להדביקו. כאשר תלכי יבדקו אם נגרם נזק לשן, יתקנו אם יש צורך ואז ייקחו מידות לכתר הקבוע. בהצלחה

25/09/2017 | 16:42 | מאת: ורד

קרה תקלה. מחלה של הרופאה שלי שזה ייצא שבועיים האם בטווח כזה יהיה ניתן לסדר את הכתר הזמני . אין בעיה לקבוע כי עדיין לא התחילו את המדידות רק חודש הבא אחרי החגים.

מנהל פורום טיפולי שיניים